Dragørturen 5 maj.


Dragørtur d 5 maj 2019. Mødested: rytterstuen på Kongelundsvej. Prisen på 795 kr er inkl. morgenmad og frokostmadpakker.

Ruten til Dragør går ind igennem Kongelundsskoven og ud imod den idylliske og gamle Ullerup-by. Herfra rider vi videre langs fuglereservatet og ud til hyggelige Store Magleby. I Store Magleby går turen igennem små veje med gamle fine huse videre til Store Magleby-Hovedgade hvor Amagermuseet og den smukke dam ligger. Efter vores tur igennem Store Magleby tager vi videre ad Nordre Dragørvej og ned til vores mål, den gamle Dragør Havn. På Havnen gør vi ophold. (Der er mulighed for at komme på toilettet samt  købe forfriskninger på havnen, så husk at have kontanter).

På vores hjemtur fra Dragør rider vi langs de smukke områder ved stranden ned til Søvangsbakkerne. Her holder vi endnu en pause og nyder vores medbragte madpakker. Fra Søvangsbakkerne rider vi en tur ind igennem Søvang og videre tilbage til Kongelundsskoven. Herfra forsætter turen igennem skoven resten af vejen hjem.

Vi slutter dagen af i rytterstuen på Kongelundsvej.

Turen foregår i både skridt, trav og galop og er velegnet for både øvede og let øvede, da hestene fordeles efter ridekundskaber. Turen er ikke egnet for nybegyndere.

Turen gennemføres kun ved minimum fire tilmeldte.

Booking kan ske mandag til fredag imellem 10-11 på telefon 51641503 eller hele dagen pr SMS til samme telefon nr. 51641503.

Ved reservation indbetales det fulde beløb på konto 5321 0000355976 eller på MobilePay 41492  husk at angive navn og dato for ridningKvitteringen medbringes i stalden. Det indbetalte beløb kan ikke refunderes.