Halvdagsridt

Vi mødes kl 8.00 i rytterstuen til lidt morgenmad, kaffe og the. Guiden fortæller om dagens tur og der bliver fordelt heste efter niveau. Alle får en kort introduktion til deres hest, så de kan føle sig sikre på turen. Det er muligt at få hestevognen med, men den kan ikke komme ind på alle stierne. Dem som har lyst kan komme ud at hjælpe til med morgenfodringen.

Kl. 9.00 starter vi med klargøring af hestene og kl. 10.00 rider vi mod fælleden. Herude vil vi ride af de større grusstier, hvor der er mulighed for nogle løbeture. Vi sætter altid tempo efter dagens deltagere og deler os derfor kortvarigt op, hvis nogle ikke er trygge ved trav/galop. Vi rider også af fælledens smukke  naturstier. Her vil der ofte være mulighed for at opleve fælledens vilde beboere, bl.a. dådyrerne.

Guiden fortæller undervejs om rideteknikker og hjælper med til at håndtere hestene bedst muligt.

Når vi kommer hjem til stalden hjælper alle igen med at sadle hestene af, fodre og gøre dem klar til fold. Vi slutter dagen af med en let frokost i rytterstuen eller på terressen.

For dette store arrangement inkl. morgenmad og frokost kun 650 kr./person

Ved dette arrangement min. 6/max. 12 personer.

Ved reservation indbetales det fulde beløb på konto 5321 0000355976 eller på MobilePay 5164 1503  husk at angive navn og dato for ridningKvitteringen medbringes i stalden. Det indbetalte beløb kan ikke refunderes.