Store grupper / polterabend

Skal I fejre en stor begivenhed eller give en særlig oplevelse til en person I har kær, tilbyder vi ture for op til 12 personer. I kommer ud at ride med op til 10 heste plus en hest for vogn. Der bliver passet godt på alle og der er mulighed for at bytte mellem vogn og hesteryg undervejs.

Vi gør alle hestene klar til I kommer. Når I er klar, får hver tildelt en hest eller en plads i hestevogn  og derefter går turen mod skoven. Hvis kusken er i godt humør, er det somme tider muligt at prøve at køre hestevognen. Det er vigtigt, at man følger de instruktioner, der bliver givet, så vi sikrer en god oplevelse for alle. De gode og modige ryttere få lov til at galopere. Dem som ikke vil løbe så stærkt følger hestevognen tæt. På den måde bliver der taget så meget hensyn til alle som muligt. Herefter sætter vi igen kurs mod stalden. Det er muligt at have forfriskning med, som kan nydes undervejs.

Disse ture er særlig populære i forbindelse med polterabender, fødselsdage, familie arrangementer, teambuilding og lignende, hvor man er en stor gruppe. Der er mulighed for tilkøb af kaffe/the og sandwich, som kan nydes på terrassen for en merpris på 50 kr/person.

Pris for dette store arrangement er 250 kr/person.
Arrangementets varighed er ca. 1 time.