Farmen indefra

Som noget nyt tilbyder vi 3 dages ophold på farmen. Dette tilbud henvender sig til børn mellem 10-18 år. Er dit barn skoletræt, har brug for succes oplevelser eller bare et afbræk fra hverdagen, så er du kommet til rette sted. 


Har dit barn løst til at se og opleve en hestegård indefra, hvor man får et indblik i at passe stedet og hestene? På dette ophold får man chancen for at indgå i det daglige arbejde med fodring, mugning, feje, komme ud på nogle skønne rideture og hygge med de andre kunder i rytterstuen – alt hvad der hører til i den daglige drift. Man indgår på lige fod med faste kunder på rideturene – der bliver derfor ikke tilbudt rideture med egen guide. Der er dog mulighed for at tilkøbe privat ride undervisning og horsemanship undervisning med mere. 


Praktiske oplysninger:

Ophold kan foregå fra mandag kl 8:00 – onsdag kl 16:00 eller fra fredag kl 15:00 – søndag kl 16:00. 


Der vil være mad til rådighed, man skal dog selv sørge for at tilberede morgenmad, frokost og snacks i løbet af dagen – vi viser jer køkkenet og hvor tingene er. Vi sørger for at tilberede aftensmad hver dag. Hvis man har specielle behov for mad skal disse medbringes selv. 

Man får tildelt et værelse hvor man skal sove og hvor man kan trække sig lidt tilbage, hvis man har brug for en pause. 


Der vil ikke være direkte opsyn hele dagen, men ønsker man at deltage i samtlige aktiviteter i løbet af dagen, er man selvfølgelig ikke alene og deltager sammen med diverse ansatte og kunder. Derfor kræver opholdet også en vis grad af selvstændighed, da det ikke er en ridelejr men et ophold hvor man kan deltage så meget man ønsker. 

 
Pris for 3 dages ophold er 2000 kr inkl kost, logi og ridning.

Obs, disse ophold tilbydes ikke i skoleferierne og på helligdage.

 
Kontakt os for priser på ekstra undervisning, hvis du ønsker at høre mere om opholdet eller ønsker at booke et ophold til dit barn. Obs max 2 børn pr. ophold.