Farmens heste

Herunder kan du se alle vores skønne heste og læse om dem hver især. Klik ind på siderne for at se flere billeder af dem. Hestene er forskellige og derfor egner de sig til forskellige typer af ryttere. Er det første gang du er ude ved os, vil vi derfor finde en hest, som både af sind og fremdrift passer til dig.

 

Mabell

Mabell er en frisk, smuk, ung frieser hoppe. Hun er avlet her på farmen. Hun har et dejligt sind og nogle store smukke gangarter. Hun egner sig kun til øvede ryttere, der har deres grunddressur på plads.

Bellis

Bellis er farmens tunge dame. Hun er halv dansk varmblod og halv belgier blanding fra 2008. Vi plejer at sige, at hun har to forskellige temperamenter. Der er hendes belgier-humør som går roligt og afslappet og hendes danske varmblods-humør som går hurtigt og friskt. Hun passer til både nybegyndere og øvede.

Ridning København

Silver

Silver er en skøn vallak med masser af fart og gode gangarter. Han har et dejligt sind og er en fantastisk stabil guidehest. Silver er en følsom hest, som reagerer fint på lette signaler fra rytteren. Han er kun til letøvede og øvede ryttere og egner sig ikke til nervøse typer. Silver er fra 2007.

Rose

Rose (Rosheen) er en smuk broget tinker hoppe, hun er født i marts 2006.  Hun er en sød og charmerende dame. Rose kan rides af både begyndere og øvede ryttere.

Gletta

Gletta fra Ellemosegård er en lille fin rød islænder-hoppe Fra 2007. Hun er en nysgerrig og opmærksom lille dame med islænderens behagelige gangarter. Hun egner sig til letøvede og øvede ryttere.

Tjitske

Tjitske er Farmens  smukke frieser.  På tur er hun frisk med meget fremdrift. Hendes bevægelser er store og hun kan derfor være svær at holde balancen på. Hun er kun til øvede og lette ryttere med god balance. Tjitske er født i maj måned 2006.

Skjóni

Skjóni fra Grenå er en musblak broget islænder vallak. Han er født i 1998. Skjóni har et meget mildt sind og islænderens lækre gangarter. Han egner sig til både nybegyndere og øvede ryttere.

Glima

Glima fra Malle er en sød islænder hoppe på 16 år. Hun er 5 gænger med behagelige gangarter og et mildt sind. Glima er ny her på farmen, vi glæder os til at lære hende bedre at kende.

Appa

Appa er en sød hoppe, af racen irsk sportspony. Hun har et meget mildt sind, men kan til tider være lidt frisk. Appa egner sig både til nybegyndere og øvede ryttere.

Visna

Visna fra Jordsby er en frisk og sporty islænder hoppe. Hun er 5 gænger med god fremdrift og skønt sind. Hun egner sig til nybegyndere og øvede ryttere.

Lotte

Lotte (Cille) er en sød og sjov lille fjordhest. Lotte er født i 2001. Inden Lotte kom til farmen lærte hun børn at ride på rideskole. Hun egner sig både til nybegyndere og øvede ryttere.

Chantelle

Alana’s Chantelle er en udtryksfuld hoppe af racen Irish cob. Chantelle er født i september 2012. Hun har nogle behagelige, bløde gangarter og er rolig af sind. Hun egner sig både til nybegyndere og øvede ryttere.

Vinda

Vinda frá Akureyri er en dejlig islænder hoppe med den specielle og smukke farve vindott.  Hun er en lille dame med stor fremdrift og et stærkt og fornuftigt sind. Vinda er født i Island i 2004. Vinda egner sig til både øvede og begyndere.

Stormur

Stormur fra Mariesminde er en smuk sort islænder vallak. Han er frisk og fremadgående og kan rides ud alene. En dejlig hest med dejlige gangarter, og en rigtig hyggetrold. Han egner sig både til nybegyndere og øvede ryttere.

Prins

Prins er en stor og kraftig fjordhest-vallak. Han er en sød og godmodige fyr. Han kan rides af alle.

Kolfinna

Kolfinna fra Åbøllingegård, er en sød og følsom islænder hoppe. Hun er 5 gænger med nogle dejlige gangarter. Man skal være vandt til at ride islændere, så man kan hjælpe hende, hvis man ønsker at tølte. Hun kan rides af letøvede og øvede ryttere.

Tony

Tony the Donkey boy er vores æsel. Han er en rigtig charmetrold og elsker at stå og hygge. Han kan bære børn op til 45 kg. Han bliver brugt til pony/æseltræk for små børn og nybegyndere(dog kun ifølge med en selskabshest, da han helst vil følges med en anden hest). Han rides også på børnehold, … Continue reading Tony

Fani

Fani er en billede smuk og sød araberhoppe. Hun kan til tider være en frisk dame, men med et rigtig godt sind. Hun egner sig til letøvede og øvede ryttere.

Wilson

Wilson er en charmerende og lækker haflinger på 7 år. Han har charme og lækkert hår, og han elsker al den opmærksomhed han kan få. Han egner sig til både nybegyndere og øvede ryttere.