Om os

Farmen er et fristed, hvor der er plads til hygge og en fælles interesse for hestene. Her er plads til alle uanset om man kommer i seneste ridestævne-mode eller blot i et par godt brugte jeans og gummistøvler. Det vigtigste er, at vi kan slappe af og passer på hinanden.

Vi har en del faste folk, som hjælper til, men hønemor er selvfølgelig Kari Anne. Det er hende, der ejer Farmen og det er hendes blod, sved og tårer, der er gået i at bygge dette skønne fristed op. Og så er det selvfølgelig hendes vidunderlige hestebørn, som vi alle får lov at føle en smule ejerskab over, når vi tager en tur herude.

Kari Annes oprindelige idé var, at det skulle være muligt for alle at komme på en ridetur uden at have fast part på en hest eller tidligere erfaring. Så uanset om du er en af dem, der aldrig fik sat dig i sadlen som barn eller du af forskellige årsager har taget dig nogle års pause, så er der en hest, der venter på dig her ved os.

Vores tilgang til ridningen tager altid udgangspunkt i en filosofi om at lytte til hestens signaler. Vi prioriterer samarbejdet med hestene højt, både fra jorden og fra sadlen. Det er særligt vigtigt for os, da hestene ofte skal på tur et par gange dagligt. Af respekt for dem og de andre ryttere sætter vi derfor et hensigtsmæssigt tempo på turene.

På Farmen sørger vi for alt det praktiske ved at holde hest, så du kan ride, når det passer dig. Det giver dig mere frihed til at passe dine rideture ind i din hverdag. De faste ryttere vil ofte være tilstede og står altid klar til at hjælpe. Det vil tit være dem, der rider med som guide, da de både har stor erfaring med hestene og et godt kendskab til området.

Til sidst bør vi nævne, at vores dejlige hesteland minder lidt om et eventyr: En time her er tit det sammen som to timer ude i den virkelige verden, så husk at afsætte god tid, når du kommer forbi.