Amager voksen ridetur

Vi tilbyder

Hvis I godt kan lide natur og unike oplevelser i nærheden af københavn, vil Vestamagers skønne naturområder på hesteryg være noget for jer. Vi har forskellige faste tilbud til jer, der er interesseret i at komme ud på en ridetur, hvad enten det er i forbindelse med en polterabend, en hyggedag med vennerne, en firmatur med kollegaerne, teambuilding eller noget helt fjerde. Herunder kan I finde de sjove og aktive oplevelser, vi tilbyder.

ridetur i københavn

Ridetur med egen guide


Hvis I gerne vil på ridetur alene i vores skønne omgivelser uden at skulle følges med en stor gruppe, så er denne tur det rigtige valg for jer. Her får I jeres egen guide som tilrettelægger turen så den passer til jeres ønsker og tempo.


Læs mere om rideture...

polterabend

Polterabend / Ølstafet


Skal I have en anderledes oplevelse til jeres polterabend, så er vores sjove øl-løb på hesteryg en mulighed.


Vores øl-løb på hesteryg er særlig populær i forbindelse med polterabender, fødselsdage, familie arrangementer, teambuilding og lignende, hvor man er en stor gruppe.


Læs mere om polterabend...

part på hest amagerfælled

Part på hest / Abonnement


Er du interesseret i at ride én eller to gange i ugen, så kan vi også tilbyde dig det. At ride ugentlighos os, giver dig rig mulighed for at lære alle Farmens heste at kende og blive en del af det hyggelige fællesskab. uden alt besværet ved at være heste ejer


Læs mere om part på hest...


ridelejr

Langture og særarrangementer


Er I en større gruppe, der gerne vil ud på nogle længere ture findes der også lange halvdags og heldags ture. De kan rides hele året, så længe man klæder sig på efter vejret.


I sommerperioden kan man også komme ud og opleve vandet på hesteryg til en badedag.


Læs mere langture...


ridehold

Store grupper som fødselsdage og teambuilding


Skal I fejre en stor begivenhed med en tur på hesteryg i skoven? Vi tilbyder rideture for store grupper.


Disse ture er særlig populære i forbindelse med polterabender,

ølstafet, fødselsdage, familie arrangementer, teambuilding og lignende, hvor man er en stor gruppe.


Læs mere store grupper...


pony træk

Ponytræk


Gør turen i skoven med jeres børn anderledes og mindeværdig ved at leje en trækpony! Hver weekend lørdag og søndag kl. 13 er der mulighed for ponytræk.


Herudover kan vi tilbyde at komme til et arrangement med én eller to af vores små heste. Vores ponyer er vant til at gå nærmest hvor som helst.


Læs mere pony træk...

ridetur i skoven

RIDETUR MED EGEN GUIDE


Kærestetur / Forælder & barn-tur eller venindetur på hesteryg!


Hvis I gerne vil på ridetur alene i vores skønne omgivelser uden at skulle følges med en stor gruppe, så er denne tur det rigtige valg for jer. Her får I jeres egen guide som tilrettelægger turen så den passer til jeres ønsker og tempo.


1 time (Skovtur)

1,5 time (Skov & Strand)

2 timer (Skov, Strand & Fælled)


Priserne kan du finde i Prislisten.

Part på hest / abonnement

ridehold gemmen amagerfælled

Er du interesseret i at ride flere gange i ugen, så kan vi også tilbyde dig det. At ride ugentligt hos os, giver dig rig mulighed for at lære alle Farmens heste at kende og blive en del af det hyggelige fællesskab.


Du får mulighed for at tage på nogle dejlige ture sammen med de andre faste ryttere, og vi tager os af alt det kedelige ved at holde egen hest, såsom udmugning, fodring m.m.


De faste hold ligger som udgangspunkt på hverdage om formiddagen ved 11 tiden og igen om aftenen ved 17 tiden. Vi rider som udgangspunkt 1 - 1½ time. Dette afhænger af hvor lang tid der bruges på klargøring af heste, for at undgå forsinkelser. Har du svært ved at finde en fast ugedag, er det muligt at skifte fra uge til uge så det passer ind i dit skema.


Da det er et godt tilbud, så gælder følgende regler for tilbudet:

Man kan under ingen omstændigheder "gemme" rideture til efterfølgende måneder, turene skal bruges i den måned de er købt til.

Man kan ikke starte i midten af måneden, og kun betale for halvdelen af måneden.

Hvis man har booket sig ind på en tid, og ikke aflyser senest 48 timer før, så er turen brugt.

Tilbudet gælder kun for booking i hverdagene (kontakt os for info om aktuelle hold/tider, samt lørdag og søndag kl. 9.00.


Priserne for de ugentlige hold kan du finde i Prislisten.

STORE GRUPPER


Skal I fejre en stor begivenhed med en tur på hesteryg i skoven? Vi tilbyder rideture for store grupper.


Vi gør hestene klar til I kommer. Når I er klar, får I hver tildelt en hest og derefter går turen mod skoven. Det er vigtigt, at man følger de instruktioner, der bliver givet, så vi sikrer en god oplevelse for alle. Det er muligt at have forfriskning med, som kan nydes undervejs.


Disse ture er særlig populære i forbindelse med polterabender, fødselsdage, familie arrangementer, teambuilding og lignende, hvor man er en stor gruppe.


Der er mulighed for tilkøb af kaffe/the og sandwich, som kan nydes på terrassen for en merpris på 50 kr/person. Pris per person for dette store arrangement kan findes i Prislisten.


Arrangementets varighed er ca. 1 time.

ridehold ved søkant

 Børne fødelsdage

 hoppeborg og heste


Skal du holde børnefødselsdag 
Det er muligt at booke fra april til oktober måned..
I kan være op til 20 personer plus 5 voksne...
Vi sætter en pony og et æsel til pony træk til rådighed I 1 time. i kan selv sørge for pony træk for at holde prisen lav eller leje en hjælper for 500 kr.
Plus vores populære hoppeborg bliver sat op til fri benyttelse, der skal være en voksen til at holde øje.
Der er mulighed for at sidde i haven og spise eller i låne rytterstuen hvis det er regnvejr.
husk at tag god mad med og drikke plus evt engangs service. vi sætter en stor gas grill til rådighed so i kan grille i solen
Prisen for dette store arrangement koster det kun 4500 kr og i har stedet for 4 timer. efter kan i gå oplevelse i skoven måske når at ser skovtrolden.


Ekstra tid kan tilkøbes, både med ponytræktur, men også leje af rytterstuen og hoppeborg. Pris pr. Ekstra time 650 kr..
Mulighed for en ekstra pony, plus trækker 500 kr.pr.time..
Henvendelse angående arrangement på voksenridetur@gmail.com..
Eller SMS..51641503..

polterabend

POLTERABEND / ØLSTAFET

Skal I have en anderledes oplevelse til jeres polterabend, så er vores sjove øl-stafet på hesteryg en mulighed.


Vi har klargjort hestene når I ankommer (2-3 heste afhængig af antal deltagere). Alle deltagere går samlet til stafet-pladsen, hvor I bliver delt op i makkerpar af jeres instruktør. Et makkerpar består af 2 deltagere, som skiftes til at ride og hjælpe/ lede hesten fra jorden. 2 makkerpar dyster imod hinanden. Legen er simpel, det gælder om at være det hurtigste makkerpar til at ride/ løbe hen til keglen, bunde en øl, ride 2 gange rundt om keglen og tilbage til start. Herefter bytter vi rundt, så hjælperen nu er på hesteryg og rytteren nu på jorden. Vores ølstafet er slut, når alle makkerpar har været ølstafetten igennem både som hjælper og som rytter.


Vores øl-løb på hesteryg er særlig populær i forbindelse med polterabender, fødselsdage, familie arrangementer, teambuilding og lignende, hvor man er en stor gruppe.


Prisen for ølstafet er ikke inkl. øl. Vi anbefaler at man beregner ca. 2 øl pr. deltager. (Det anbefales at møde ædru op)


Prisen afhænger af antal deltagere og kan findes i Prislisten.


Arrangementets varighed er ca. 45min - 60 min.

LANGTURE OG SÆRARRANGEMENTER


Er I en større gruppe, der gerne vil ud på nogle længere ture findes der også lange halvdags og heldags ture. De kan rides hele året, så længe man klæder sig på efter vejret.

pony træk gemmen skoven

PONYTRÆK


Gør turen i skoven med jeres børn anderledes og minde værdig med en trækpony!


Hver weekend lørdag og søndag kl 13 er der ponytræk der kan bookes her på hjemmesiden.
I får inden turen en kort instruktion i hvordan ponyen skal håndteres, hvorefter I er klar til at begive jer ud i vores skønne omgivelser.


Priserne for leje af trækpony kan findes i Prislisten.


Vil I gerne leje en pony til ponytræk i en hverdag, så kontakt os pr SMS på 51 64 15 03. OBS. Trækturen skal bookes på forhånd.


Herudover kan vi tilbyde at komme til et arrangement med én eller to af vores små heste. Vores ponyer er vant til at gå nærmest hvor som helst. Skriv til os på voksenridetur@gmail.com eller kontakt os på telefon 51 64 15 03 for at høre mere om mulighederne.