Ridelejr

Kom med på ridelejr  for børn og unge i efterårsferien!

Vi bor i et lille hesteparadis midt i naturrige og afslappede omgivelser.  Her får du en ridelejr med sjove udfordringer, daglige rideture i vores naturskønne omgivelser, afslapning I boblebadet og masser af hygge med nye venner.

Praktisk info:

Ridelejren starter 14. oktober kl 08:00 i rytterstuen til indkvartering og  fælles morgenmad og slutter fredag d. 18 okt. kl 15.00.

Medbring: liggeunderlag, sovepose, badetøj, håndklæde, skiftetøj, ridetøj og toiletsager.

Program: Ankomst kl 08.00 d. 14 okt til indkvartering.  Vi spiser herefter morgenmad sammen, vi får fordelt hestene og gennemgår dagens program. I løbet af ugen vil deltagerne både stifte bekendtskab med horsmanship-træning med Heinz, Vi vil ride langtur på fælleden, lave lege på hesteryg med Alba og meget mere….Hver aften slutter med fælles aftensmad og derefter mulighed for en tur i boblebadet. Sengetid er kl 22:00 hver aften. Morgenmaden bliver serveret kl 8:00 hver morgen. Hver morgen til morgenmaden bliver der fordelt heste og talt om dagens program. Alt i alt en ridelejr i hestens tegn men med børnene i fokus.

Hestene bliver fordelt efter børnenes evner, sådan at alle får en god ridelejr.

Krav: For at deltage i ridelejren skal du være mindst 10 år. Du skal kunne overnatte alene uden mor og far. Du skal kunne undvære din mobiltelefon imens du er på ridelejr.

Da vi er som en stor familie, er det nødvendigt at alle hjælper til. Udover hestene skal I også deltage i den daglige madlavning, hvor I skal være med til tilberedning, borddækning, afrydning  o.s.v.

Pris for alle dage inkl. mad, drikke og ridning  3000 kr.  Vil man kun deltage en enkelt dag er prisen 750 kr pr. dag.

Vi håber på en skøn lejr med godt kammeratligt samvær og sjove lege på hesteryg.!

Tilmelding på tlf 51641503- sms eller mail til voksenridetur@gmail.com.

Ved reservation indbetales det fulde beløb på konto 5321 0000355976 eller på MobilePay 41492  husk at angive navn og dato for ridningKvitteringen medbringes i stalden. Det indbetalte beløb kan ikke refunderes.