Farmens heste

Herunder kan du se alle vores skønne heste og læse om dem hver især. Klik ind på siderne for at se flere billeder af dem. Hestene er forskellige og derfor egner de sig til forskellige typer af ryttere. Er det første gang du er ude ved os, vil vi derfor finde en hest, som både af sind og fremdrift passer til dig.

 

Alfdís

Alfdís er en sød lille islænder hoppe. Hun er god som dagen er lang og kan rides af både nybegyndere og øvede ryttere. Hun har skønne behagelige gangarter og et godt sind. Alfdís er en dejlig hoppe i sin bedste alder. Hun er fra juni 2002.

Alicat

Alicat er en stor dansk varmblod og flokkens kloge førerhoppe. Hun er en ældre dame fra 1995. Alicante er skøn, men også lidt stædig. Hun kan rides af både nybegyndere og øvede ryttere. Som nybegynder tager hun hensyn til dig, mens hun straks ved, når en øvet rytter sætter sig i hendes sadel.  

Balder

Balder er en skøn broget vallak fra april 2005. Han er rolig og stabil og går fint frem på tur. Han tager alt med ophøjet ro. Han lytter til sin rytter og er ikke så afhængig af de andre heste på tur. Han egner sig både til begyndere og øvede ryttere.

Bellis

Bellis er farmens tunge dame. Hun er halv dansk varmblod og halv belgier blanding fra 2008. Vi plejer at sige, at hun har to forskellige temperamenter. Der er hendes belgier-humør som går roligt og afslappet og hendes danske varmblods-humør som går hurtigt og friskt. Hun er en fryd at ride på, da hun indordner sig […]

Davo

Davo er vores haflinger-blanding. Han bliver brugt både som ride- og kørehest. Han er velegnet til nybegyndere og letøvede ryttere, da han ikke er så hurtig og pænt følger efter de andre heste på tur. Davo er en bred og stærk lille fyr og kan derfor også bære tunge ryttere. Han er fra maj 2002.

Fannar

Fannar er farmens dejlige bamse. Han er en skøn broget islænder fra 2007.  Han er en forsigtig og følsom dreng med nogle dejlige gangarter. Fannar kan rides af de fleste, og bliver redet af både små og store. Han bryder sig dog ikke om voldsomme ryttere.

Figo

Figo er en dejlig fjordhesteblanding fra 1 maj 2004.  Han er en stærk men sød og rar vallak. Han egner sig til både begyndere og øvede.

Funi

Funi er en dejlig rød islænder vallak født i maj måned 2011.. Funi er populær blandt farmens faste ryttere og kan rides af både begyndere og øvede. Han er god også til de helt små ryttere. Han har nogle behagelige gangarter og et skønt og roligt temperament.  

Gletta

Gletta er rød og fin islænderhoppe Fra 2007. Hun er under tilridning vinteren 2018.

Katrine

Katrine er en dejlig  og frisk pinto hoppe, som er kommet til Farmen i sommeren 2018. Hun er stadig grøn som ridehest, men har et godt og fornuftigt sind. Katrine er fra 2008

Ridning København

Silver

Silver er en skøn vallak med masser af fart og gode gangarter. Han har et dejligt sind og er en fantastisk stabil guidehest. Silver er en følsom hest, som reagerer fint på lette signaler fra rytteren. Han er kun til letøvede og øvede ryttere og egner sig ikke til nervøse typer. Silver er fra 2007.

Sif

Sif er en dejlig tillidsfuld islænder -hoppe fra 2008. Hun er en frisk og frejdig dame med en masse fremdrift. Sif kan uden problemer rides som guidehest eller tages ud alene på tur.  Hun har en fantastisk power-tölt.  

Ridning Amager

Sunrise

Sunrise er en dejlig palomino-hoppe. Hun kan rides af alle, både børn, voksne, nybegyndere og øvede, da hun indordner sig efter sin rytter. Dog må hun ikke gå med tunge ryttere, da hun efterhånden er blevet en ældre dame. Hun er fra 1994.

Tjitske

Tjitske er Farmens  smukke frieser.  På tur er hun frisk med meget fremdrift. Hendes bevægelser er store og hun kan derfor være svær at holde balancen på. Hun er kun til øvede ryttere med god balance. Tjitske er født i maj måned 2006.

Venus

Venus er en dejlig stor rød islænderhoppe fra 2004. Hun kom til farmen i foråret 2018 og er ny på stedet. Vi glæder os til at lære hende at kende. Hun egner sig til de øvede ryttere.