Farmens heste

Herunder kan du se alle vores skønne heste og læse om dem hver især. Klik ind på siderne for at se flere billeder af dem. Hestene er forskellige og derfor egner de sig til forskellige typer af ryttere. Er det første gang du er ude ved os, vil vi derfor finde en hest, som både af sind og fremdrift passer til dig.

 

Alicat

Alicat er en stor dansk varmblod og flokkens kloge gamle førehoppe. Hun er en ældre dame fra 1995. Alicat er skøn men også lidt stædig. Hun kan rides af både begyndere og øvede ryttere.  

Vestamager

Balder

Balder er en skøn broget vallak fra april 2005. Han er rolig og stabil af sind. Hans gangarter er behagelige og det er let at holde balance på ham selvom man ikke er en øvet rytter.  Han egner sig både til begyndere og øvede.

Bellis

Bellis er farmens tunge dame. Hun er halv dansk varmblod og halv belgier blanding fra 2008. Vi plejer at sige, at hun har to forskellige temperamenter. Der er hendes belgier-humør som går roligt og afslappet og hendes danske varmblods-humør som går hurtigt og friskt. Hun passer til både nybegyndere og øvede.

Ridning København

Silver

Silver er en skøn vallak med masser af fart og gode gangarter. Han har et dejligt sind og er en fantastisk stabil guidehest. Silver er en følsom hest, som reagerer fint på lette signaler fra rytteren. Han er kun til letøvede og øvede ryttere og egner sig ikke til nervøse typer. Silver er fra 2007.

Rose

Rose (Rosheen) er en smuk broget tinker hoppe, hun er født i marts 2006.  Hun er en sød og charmerende dame. Rose kan rides af både begyndere og øvede ryttere.

Gletta

Gletta fra Ellemosegård er en lille fin rød islænder-hoppe Fra 2007. Hun er en nysgerrig og opmærksom lille dame med islænderens behagelige gangarter. Hun egner sig til letøvede og øvede ryttere.

Tjitske

Tjitske er Farmens  smukke frieser.  På tur er hun frisk med meget fremdrift. Hendes bevægelser er store og hun kan derfor være svær at holde balancen på. Hun er kun til øvede og lette ryttere med god balance. Tjitske er født i maj måned 2006.

Lotte

Lotte (Cille) er en sød og sjov lille fjordhest. Lotte er født i 2001. Inden Lotte kom til farmen lærte hun børn at ride på rideskole, nu er hun blevet ny skovturshest på farmen. Vi glæder os til at lære hende at kende.

Chantelle

Alana’s Chantelle er ny på farmen. Hun er en udtryksfuld hoppe af racen Irish cob. Chantelle er fra september 2012. Vi glæder os til at lære hende at kende

Vinda

Vinda frá Akureyri er en dejlig islænder hoppe med den specielle og smukke farve vindott.  Hun er en lille dame med stor fremdrift og et stærkt og fornuftigt sind. Vinda er født i Island i 2004. Vinda egner sig til både øvede og begyndere.

Stormur

Stormur er en smuk sort islænder vallak. Han er frisk og fremadgående og kan rides ud alene. En dejlig hest med dejlige gangarter.

Prins

Prins er en stor og kraftig fjordhest-vallak. Han er en sød og godmodige fyr. Han kan rides af alle.

Kolfinna

Kolfinna er en sød og følsom islænder hoppe. Hun kan rides af letøvede og øvede.

Tony

Tony the Donkey boy er vores æsel. Han er ny på farmen. Han kan bære små børn og skal bruges til pony/æseltræk. Vi glæder os til at lære ham at kende.

Fanny

Fanny er en araberhoppe. Fanny er ny på farmen. Vi glæder os til at lære hende at kende.

Wilson

Wilson er en charmerende og lækker haflinger på 6 år. Han er ny på farmen. Vi glæder os til at lære ham at kende.