Amager voksen ridetur

Ridning på ridehold

Hvis du allerede er en lidt øvet eller øvet rytter og ønsker at forbedre dine færdigheder i selskab med andre heste elsker. men har ikke tid til at ride fast hver ugen, så er vores ridning på ridehold det perfekte valg for dig. Du vil have minimum en rytter med dig ud på ridetur, som vil vise dig vej og hjælpe dig lidt undervejs. Du vil have mulighed for at ride sammen med andre ryttere og dele oplevelserne med dem.


Vi tilbyder faste tider for vores ridehold, hvor du kan vælge at ride 1-3 gange om ugen på faste dage eller vælge frie dage, der passer bedre til din tidsplan. På vores ridehold kan du lære mere om ridning og heste, og samtidig få mulighed for at forbedre dine færdigheder og være en del af et fællesskab med andre ryttere.


Hvis du er nybegynder eller stadig føler dig lidt usikker på hesteryggen, tilbyder vi også et hold for begyndere, hvor du kan lære grundlæggende færdigheder i ridning og hestepasning.


Vi ser frem til at se dig på vores ridehold!


Som let øvet og øvet rytter vil du kunne få rabat på rideture på hold hvis du vælger at starte på Part på hest uden besvær.

rideture i københavn