Amager voksen ridetur

Farmens Heste

Herunder kan du se alle vores skønne heste. vi har alle slags

islanske heste, store heste, små poyner og et æsel så læse om dem hver især her. Hestene er forskellige og derfor har vi til mange forskellige typer af ryttere. Er det første gang du er ude ved os, vil vi derfor finde en hest, som både af sind og fremdrift passer til dig.

irsk sportspony

Appa


Appa er en sød hoppe, af racen irsk sportspony. Hun har et meget mildt sind, men kan til tider være lidt frisk. Appa egner sig både til nybegyndere og øvede ryttere.

islænder

Gletta


Gletta fra Ellemosegård er en lille fin rød islænder-hoppe Fra 2007. Hun er en nysgerrig og opmærksom lille dame med islænderens behagelige gangarter. Hun egner sig til letøvede og øvede ryttere.

Fjordhest

Lotte


Lotte (Cille) er en sød og sjov lille fjordhest. Lotte er født i 2001. Inden Lotte kom til farmen lærte hun børn at ride på rideskole. Hun egner sig både til nybegyndere og øvede ryttere.

broget tinker hoppe

Rose


Rose (Rosheen) er en smuk broget tinker hoppe, hun er født i marts 2006. Hun er en sød og charmerende dame. Rose kan rides af både begyndere og øvede ryttere.

islænder vallak

Stormur


Stormur fra Mariesminde er en smuk sort islænder vallak. Han er frisk og fremadgående og kan rides ud alene. En dejlig hest med dejlige gangarter, og en rigtig hyggetrold. Han egner sig både til nybegyndere og øvede ryttere.

islænder

Vinda


Vinda frá Akureyri er en dejlig islænder hoppe med den specielle og smukke farve vindott. Hun er en lille dame med stor fremdrift og et stærkt og fornuftigt sind. Vinda er født i Island i 2004. Vinda egner sig til både øvede og begyndere.

halv dansk varmbold

Bellis


Bellis er farmens tunge dame. Hun er halv dansk varmblod og halv belgier blanding fra 2008. Vi plejer at sige, at hun har to forskellige temperamenter. Der er hendes belgier-humør som går roligt og afslappet og hendes danske varmblods-humør som går hurtigt og friskt. Hun passer til både nybegyndere og øvede.

islænder

Glima


Glima fra Malle er en sød islænder hoppe på 16 år. Hun er 5 gænger med behagelige gangarter og et mildt sind. Glima er ny her på farmen, vi glæder os til at lære hende bedre at kende.

frieser hoppe

Mabell


Mabell er en frisk, smuk, ung frieser hoppe. Hun er avlet her på farmen. Hun har et dejligt sind og nogle store smukke gangarter. Hun egner sig kun til øvede ryttere, der har deres grunddressur på plads.

vallak

Silver


Silver er en skøn vallak med masser af fart og gode gangarter. Han har et dejligt sind og er en fantastisk stabil guidehest. Silver er en følsom hest, som reagerer fint på lette signaler fra rytteren. Han er kun til letøvede og øvede ryttere. Silver er fra 2007.

freiser

Tjitske


Tjitske er Farmens smukke frieser. På tur er hun frisk med meget fremdrift. Hendes bevægelser er store og hun kan derfor være svær at holde balancen på. Hun er kun til øvede og lette ryttere med god balance. Tjitske er født i maj måned 2006.

islænder hoppe

Visna


Visna fra Jordsby er en frisk og sporty islænder hoppe. Hun er 5 gænger med god fremdrift og skønt sind. Hun egner sig til nybegyndere og øvede ryttere.

irish co

Chantelle

Alana’s Chantelle er en udtryksfuld hoppe af racen Irish cob. Chantelle er født i september 2012. Hun har nogle behagelige, bløde gangarter og er rolig af sind. Hun egner sig både til nybegyndere og øvede ryttere.

islændere

Kolfinna


Kolfinna fra Åbøllingegård, er en sød og følsom islænder hoppe. Hun er 5 gænger med nogle dejlige gangarter. Man skal være vant til at ride islændere, så man kan hjælpe hende, hvis man ønsker at tølte. Hun kan rides af letøvede og øvede ryttere. eller nybegynder med på hold

fjordhest

Prins


Prins er en stor og kraftig fjordhest-vallak. Han er en sød og godmodige fyr. Han kan rides af alle.

musblak broget islænder vallak

Skjóni


Skjóni fra Grenå er en musblak broget islænder vallak. Han er født i 1998. Skjóni har et meget mildt sind og islænderens lækre gangarter. Han egner sig til både nybegyndere og øvede ryttere.

æsel

Tony


Tony the Donkey boy er vores æsel. Han er en rigtig charmetrold og elsker at stå og hygge. Han kan bære børn op til 45 kg. Han bliver brugt til pony/æseltræk for små børn og nybegyndere (dog kun ifølge med en selskabshest, da han helst vil følges med en anden hest). Han rides også på børnehold, men her kræver det at man er en letøvet eller øvet rytter, med en god balance.

Om Farmen


Farmen er et fristed, hvor der er plads til hygge og en fælles interesse for hestene. Her er plads til alle uanset om man kommer i seneste ridestævne-mode eller blot i et par godt brugte jeans og gummistøvler. Det vigtigste er, at vi kan slappe af og passe på hinanden. Vi har en del faste folk, som hjælper til, men hønemor er selvfølgelig Kari Anne.


Kari Annes oprindelige idé var, at det skulle være muligt for alle at komme på en ridetur uden at have fast part på en hest eller tidligere erfaring. Så uanset om du er en af dem, der aldrig fik sat dig i sadlen som barn eller du af forskellige årsager har taget dig nogle års pause, så er der en hest, der venter på dig her ved os.

Vores tilgang til ridningen tager altid ud-gangspunkt i en filosofi om at lytte til hestens signaler. Vi prioriterer samarbejdet med hestene højt, både fra jorden og fra sadlen. Det er særligt vigtigt for os, da hestene ofte skal på tur et par gange dagligt. Af respekt for dem og de andre ryttere sætter vi derfor et hensigtsmæssigt tempo på turene.


På Farmen sørger vi for alt det praktiske ved at holde hest, så du kan ride, når det passer dig. Det giver dig mere frihed til at passe dine rideture ind i din hverdag. De faste ryttere vil ofte være til stede og står altid klar til at hjælpe. Det vil tit være dem der rider med som guide, da de både har stor erfaring med hestene og et godt kendskab til området.

gård i stalden

Til sidst bør vi nævne, at vores dejlige hesteland minder lidt om et eventyr: En time her er tit det sammen som to timer ude i den virkelige verden, så husk at afsætte god tid, når du kommer forbi.

Ejeren

Kari Anne

Det er Kari Anne, der ejer Farmen og det er hendes blod, sved og tårer der er gået i at bygge dette skønne fristed op. Og så er det selvfølgelig hendes vidunderlige hestebørn, som vi alle får lov at føle en smule ejerskab over, når vi tager en tur herude.

ejer med en hest