Amager voksen ridetur

Farmens Heste

Herunder kan du se alle vores skønne og velopdragne heste.

Vi har flere forskellige slags heste; islandske heste, store heste, små ponyer og vores æsel Tony. Hestene er af forskellige racer og personligheder, hvilket betyder at vi har hesten til alle typer af ryttere.  Er det første gang du skal ud at ride ved os, vil vi hjælpe med at finde en hest, som både af sind og fremdrift passer til lige netop dig.

Catalina

Smuk Cremello Cruzado-hoppe fra Spanien. Catalina er født i 2017. Hun er en kærlig ung hest med meget fremdrift og god fart. Hun er en følsom hest, som kun behøver blide signaler. Hun egner sig for øvede ryttere.  spansk cremello hoppe. 

islænder

Gletta

Gletta fra Ellemosegård er en lille fin rød islænder-hoppe Fra 2007. Hun er en nysgerrig og opmærksom lille dame med islænderens behagelige gangarter. Hun egner sig til letøvede og øvede ryttere.

Fjordhest

Lotte

Lotte (Cille) er en sød og sjov lille fjordhest. Lotte er født i 2001. Inden Lotte kom til farmen lærte hun børn at ride på rideskole. Hun egner sig både til nybegyndere og øvede ryttere.

Ás

Navnet udtales Aus. 

En smuk sortbroget islænder vallak fra 2013. Han er frisk og fremadgående og natur tølter. Han kan rides ud alene og med andre. En dejlig hest med dejlige gangarter, og en rigtig charmetrold. Han egner sig både til gode letøvede og op.

islænder vallak

Stormur

Stormur fra Mariesminde er en smuk sort islænder vallak. Han er frisk og fremadgående og kan rides ud alene. En dejlig hest med dejlige gangarter, og en rigtig hyggetrold. Han egner sig både til nybegyndere og øvede ryttere.

Pegasus 

Miniature vallak pony.

Manika

Skøn blandingspony med masser af personlighed og attitude. Hun er en dejlig pony som altid giver en sjov tur til både børn og voksne. Hun kan rides af begyndere og øvede ryttere.

Ardis

Stor og kraftig islænderhoppe.

Hun har islænderens bløde bevægelser og en fremragende tölt. Hun er en viljestærk dame med sine egne meninger. Hun kan rides af begyndere og øvede.

halv dansk varmbold

Bellis

Bellis er farmens tunge dame. Hun er halv dansk varmblod og halv belgier blanding fra 2008. Vi plejer at sige, at hun har to forskellige temperamenter. Der er hendes belgier-humør som går roligt og afslappet og hendes danske varmblods-humør som går hurtigt og friskt. Hun passer til både nybegyndere og øvede.

islænder

Glima

Glima fra Malle er en sød islænder hoppe på 16 år. Hun er 5 gænger med behagelige gangarter og et mildt sind. Glima er ny her på farmen, vi glæder os til at lære hende bedre at kende.

frieser hoppe

Mabell

Mabell er en frisk, smuk, ung frieser hoppe. Hun er avlet her på farmen. Hun har et dejligt sind og nogle store smukke gangarter. Hun egner sig kun til øvede ryttere, der har deres grunddressur på plads.

vallak

Silver

Silver er en skøn vallak med masser af fart og gode gangarter. Han har et dejligt sind og er en fantastisk stabil guidehest. Silver er en følsom hest, som reagerer fint på lette signaler fra rytteren. Han er kun til letøvede og øvede ryttere. Silver er fra 2007.

æsel

Tony

Tony the Donkey boy er vores æsel. Han er en rigtig charmetrold og elsker at stå og hygge. Han kan bære børn op til 60 kg. Han bliver brugt til pony/æseltræk for små børn og nybegyndere (dog kun ifølge med en selskabshest, da han helst vil følges med en anden hest). 

Mjølnír

sporty sortplakket islændervallak. Han har gået konkurrencer og er en frisk lille fyr. Han er godt trænet og kan sin dressur. Han er naturtölter og har en fantastisk glat og lækker tölt

Cancera (Cea)

Stor og smuk, rød dansk varmblods hoppe. Hun har store, smukke dressurbevægelser og egner sig derfor bedst til letøvede og øvede ryttere med god balance.

irish co

Chantelle

Alana’s Chantelle er en udtryksfuld hoppe af racen Irish cob.

Chantelle er født i september 2012. Hun har nogle behagelige, bløde gangarter og er rolig af sind. Hun egner sig både til nybegyndere og øvede ryttere.

islændere

Kolfinna

Kolfinna fra Åbøllingegård, er en sød og følsom islænder hoppe. Hun er 5 gænger med nogle dejlige gangarter. Man skal være vant til at ride islændere, så man kan hjælpe hende, hvis man ønsker at tølte. Hun kan rides af letøvede og øvede ryttere. eller nybegynder med på hold

frieser hoppe

Baldrian

Baldrian er en stor og kraftig fjordhest-vallak. Han er en sød og godmodig fyr. Han kan både rides af nybegyndere og øvede ryttere. 

musblak broget islænder vallak

Skjóni

Skjóni fra Grenå er en musblak broget islænder vallak. Han er født i 1998. Skjóni har et meget mildt sind og islænderens lækre gangarter. Han egner sig til både nybegyndere og øvede ryttere.

æsel

Blaze

Blaze er en smuk hest. Sød og frisk fremadgående Vallak blandingsrace fra 2000.

Wilson 

Haflinger-vallak. Farmens flotte "drengerøv". 

Sheaikh

Sød, frisk og sporty araber vallak fra 2011.

Kan rides af letøvede og øvede ryttere.

Ejer af Farmen Amagervoksenridetur 

Kari Anne

Det er Kari Anne, der ejer Farmen og det er takket være hendes vision blandet med en god portion kærlighed, ihærdighed og hårdt arbejde, at Amagervoksenridetur er blevet til virkelighed.

Kari Anne har skabt et fristed, hvor der er plads til alle, uanset alder, køn, eller erfaring.

Her kan i dele jeres kærlighed til heste og få nye bekendtskaber og venskaber.

Det bedste af det hele er, at hun har en masse "heste-børn" som hun gerne vil dele med jer når i tager en tur ud på Farmen på en booket ridetur.

ejer med en hest