Amager voksen ridetur

Handelsbetingelser


Handelsbetingelser er gældende for kunden og Amager Voksenridetur, CVR nummer 13978573


Betalingstyper
Vi modtager Dankort /Visa Dankort


Afbudsregler
Afbud for alle enkeltture (med og uden guide); kæresteture samt hold skal ske inden 48 timer før booking.


Afbud for Særlige ture og Gruppearrangementer skal ske inden 14 dage før booking.


Afbud for ridelejre skal ske inden 1 måned/31 dage før booking.
Ved afbud senere end ovenstående regler er der ingen refusion.


Ferie/Lukket
Der ydes ikke kompensation ved lukkedage eller ferielukket


Betaling
Betalingen trækkes straks efter købet – både for bookinger og køb af klippekort eller abonnementer. Se fortrydelsesret / Refundering


Fortrydelsesret / Refundering
Hvis man sletter sin booking online i henhold til afbudsreglerne, refunderes betalingen automatisk til det brugte betalingskort – herunder også klippekort.

Der er ikke fortrydelsesret på køb af klippekort og abonnementskort.
Evt. resterende klip på udløbne klippekort, eller ved ophør af Amager Voksenridetur, refunderes ikke og kan ikke overdrages til andre.


Klippekort
Gyldighed
Klippekort er som udgangspunkt gyldige i 12 måneder, hvis ikke andet er angivet under købet af klippekortet. Der kan forekomme kortere gyldighedsperioder ved fx kampagner og tilbud.

Klippekort er personlige og kan ikke deles med andre. Kortet kan heller ikke overdrages til andre. Det er kundens eget ansvar at få brugt sine klip inden udløbsdatoen på kortet.


Levering
Klippekortet købes online og knyttes til din bookingprofil straks efter købet. Herefter foretager man sin booking og systemet vil automatisk trække klippet fra kortet.


Gavekort
Gavekort købes i gavekortshoppen.
Købet kan fortrydes indtil 14 efter købet ved henvendelse til Amager Voksenridetur, med mindres gavekortet er taget i brug.
Gavekortet er gyldigt i 1 år fra købsdatoen.

Gavekortet kan printes lige efter gennemført betaling og fremsendes ligeledes på e-mail. Der modtages også en bekræftelse på købet på mail.


Automatisk trækning / Abonnementer
Prisen for abonnementet fremgår ved købet af de enkelte abonnementer.
Alle abonnementer er personlige og kan ikke overdrages eller deles med andre.

Bindningsperiode på abonnemt 1 mdr. plus løbende mdr.


Gyldighed
Abonnementskortet er gyldig i én måned fra den under købet valgte startdato. Kortet kan bruges til de hold som er beskrevet i de enkelte vilkår og betingelser for hvert af de mulige abonnementer.


Der ydes ikke kompensation/erstatningstur hvis man er forhindret i at møde på det/de tilmeldte hold.


Kvittering
Der fremsendes kvittering på e-mail ved indgåelse af aftale, ved automatisk trækning, ved fejlet trækning, ved ændring af betalingskort og ved opsigelse af abonnementet.


Ændring af betalingskort
Det er kundens ansvar, at det korrekte og gyldige betalingskort er angivet i systemet.


Man skifter betalingskort ved at logge ind på bookingsystemet og trykke på ”Klik her for at se dine klippekort / abonnementer” Bemærk – en opsigelse af betalingskortet er ikke en opsigelse af det løbende abonnement.


Automatisk trækning
Første betaling trækkes i forbindelse med indgåelsen af aftalen – herefter trækkes prisen for abonnementet automatisk dagen før ny abonnementsperiode starter.


Bero & Opsigelse
Systemet har ikke en bero funktion.


Ønsker man at holde pause med abonnementet, opsiger man blot aftalen via online booking. Aftalen kan opsiges med 2 dages varsel før udløb af indeværende periode.


Man kan efterfølgende, vælge at købe det nye abonnement med det samme og sætte den ønskede startdato under købet.


Generel opsigelse foregår også via online booking eller ved henvendelse til Amager Voksenridetur. Opsigelse ved online booking, foregår ved at logge ind på bookingsystemet og trykke på ”Klik her for at se dine klippekort / abonnementer” Bemærk – en opsigelse af betalingskortet er ikke en opsigelse af det løbende abonnement.