Amager voksen ridetur

Ølstafet / Polterabend

Skal I have en anderledes oplevelse til jeres polterabend, fødelsdag eller bare en tur med vennerne, så er vores sjove øl-stafet på hesteryg en mulighed.

polterabenden

Varighed: ca. 45 min - 60 min.

4-12 personer 1350 kr i alt

13-20 personer 1895 kr i alt

Du kan sagtens tilmelde flere personer efter booking. Du skal blot skrive eller ringe til os på telefon 51 64 15 03, så opgraderer vi arrangementet til jer.Når i ankommer har vi klargjort hestene til jer (2-3 heste afhængigt af antal deltagere). Alle deltagere går samlet til

stafet-pladsen, hvor I bliver delt op i makkerpar af jeres instruktør. Et makkerpar består af 2 deltagere, som skiftes til at ride og hjælpe/ lede hesten fra jorden. 2 makkerpar dyster imod hinanden.


Legen er simpel, det gælder om at være det hurtigste makkerpar til at ride/løbe hen til keglen, bunde en øl, ride 2 gange rundt om keglen og tilbage til startlinjen. Herefter bytter vi rundt, så hjælperen nu er på hesteryg og rytteren nu på jorden. Jeres ølstafet er slut, når alle makkerpar har været ølstafetten igennem både som hjælper og som rytter.


Vores øl-stafet på hesteryg er særligt populær i forbindelse med polterabender, fødselsdage, familie arrangementer, teambuilding og lignende, hvor man er en større gruppe.


Prisen for ølstafet er ikke inkl. øl, så det skal man selv huske at medbringe.

Vi anbefaler at man beregner ca. 2 øl pr. deltager. (OBS! Det anbefales at i møder ædru op til ølstafetten).

Ølstafet/Polterabend

polterabenden

4-12 personer       1350 kr i alt

13-20 personer    1895 kr i alt

Du kan sagtens tilmelde flere personer efter booking.

Du skal blot skrive eller ringe til os på telefon 51 64 15 03, så opgraderer vi arrangementet til jer.