Amager voksen ridetur

Ølstafet / Polterabend

Skal I have en anderledes oplevelse til jeres polterabend, fødelsdag eller bare en tur med vennerne, så er vores sjove øl-stafet på hesteryg en mulighed.


polterabenden

Vi har klargjort hestene når I ankommer (2-3 heste afhængigt af antal deltagere). Alle deltagere går samlet til stafet-pladsen, hvor I bliver delt op i makkerpar af jeres instruktør. Et makkerpar består af 2 deltagere, som skiftes til at ride og hjælpe/ lede hesten fra jorden. 2 makkerpar dyster imod hinanden. Legen er simpel, det gælder om at være det hurtigste makkerpar til at ride/ løbe hen til keglen, bunde en øl, ride 2 gange rundt om keglen og tilbage til start. Herefter bytter vi rundt, så hjælperen nu er på hesteryg og rytteren nu på jorden. Vores ølstafet er slut, når alle makkerpar har været ølstafetten igennem både som hjælper og som rytter.


Vores øl-løb på hesteryg er særlig populær i forbindelse med polterabender, fødselsdage, familie arrangementer, teambuilding og lignende, hvor man er en stor gruppe.


Prisen for ølstafet er ikke inkl. øl. Vi anbefaler at man beregner ca. 2 øl pr. deltager. (Det anbefales at møde ædru op)


Arrangementets varighed er ca. 45min - 60 min.

Ølstraft

polterabenden

4-12 personer                    1350 kr i alt

13-20 personer                 1895 kr i alt

du invitere bare så kan vi godt opgrader tur bare huske at skriv det