Amager voksen ridetur

Ridetur

Vi tilbyder tre forskellige længere rideture, som giver mulighed for at opleve forskellige smukke områder på hesteryg.


På vores 1 times ridetur vil din guide vælge mellem Kongelundsskoven eller Pinseskoven, som du vil ride igennem og nyde den smukke natur.


Ved 1,5 timers ridetur vil du også have mulighed for at opleve stranden (Sydvestpynten), når du rider igennem det smukke landskab.


For dem, der ønsker at udforske mere tilbyder vi en to timers ridetur, hvor du kan vælge mellem at ride gennem Kongelundsskoven, Kalvebod Fælled og Stranden, eller tage på en spændende tur for at se Trolden Bjarke Cirkelsten med din egen guide.


Uanset hvilken længere ridetur du vælger, vil du opleve den fantastiske natur og få en unik og mindeværdig oplevelse på hesteryg.

ridetur
rideture i københavn

Sydvestpynten

Sydvestpynten er en af Københavns smukkeste naturområder. Med sin storslåede natur og det unikke dyreliv er det et paradis for hesteentusiaster og naturelskere. Området er perfekt til at tage på ridetur og opleve de skønne omgivelser på hesteryg.

Rideturen i Sydvestpynten vil tage dig igennem smukke skove og over åbne marker, hvor du kan nyde udsigten over Øresund og Møns Klint. Med sit varierende terræn vil turen byde på udfordringer og spændende oplevelser for både begyndere og øvede ryttere.

Oplev også det unikke dyreliv i området, herunder vildheste, der frit lever på fælleden. Efter rideturen kan du tage en tur til stranden og nyde en kølig dukkert eller en afslappende gåtur langs vandet.

Uanset om du er en erfaren rytter eller bare nyder at være tæt på naturen, er Sydvestpynten et besøg værd. Kom og oplev de smukke omgivelser og bliv forelsket i den danske natur.

Kalvebod Fælled

Kalvebod Fælled er en smuk naturperle i det sydlige København der strækker sig over mere end 3.000 hektar. Området er hjemsted for et rigt dyreliv og byder på enestående muligheder for ridning, da der er anlagt mange ridestier gennem fælleden.

En af de mest populære rideture er gennem den smukke Pinseskov, der byder på en fantastisk naturoplevelse for både ryttere og heste. Pinseskoven har fået sit navn, fordi man traditionelt tager på ridetur i skoven på 2. Pinsedag, og den smukke skov er da også et yndet udflugtsmål for ryttere hele året rundt.

Ud over ridning kan man også opleve en lang række andre aktiviteter i Kalvebod Fælled, såsom vandreture, cykelture og fugleture. Der er også flere picnic-områder og bålpladser, hvor man kan slappe af og nyde naturen.

Kalvebod Fælled er et unikt område, der tilbyder en oase af natur midt i storbyen. Så uanset om man er til ridning, naturvandringer eller blot en stille eftermiddag i smukke omgivelser, er Kalvebod Fælled et besøg værd.

rideture i københavn
rideture i københavn

Kongelundsskoven

Kongelundsskoven er en smuk skov beliggende på Amager i København. Skoven strækker sig over et areal på omkring 300 hektar og består af en blanding af gamle træer, lyngbakker og åbne græsområder.

Skoven er et populært rekreativt område for Københavnere der kommer for at nyde skovens fred og ro samt dens smukke natur. Der er et netværk af vandre- og cykelstier i skoven, så man kan gå på opdagelse i dens mange forskellige områder og opleve alt fra store, majestætiske træer til små klare søer.

Kongelundsskoven er også hjemsted for et rigt dyreliv, herunder rådyr, kaniner, egern og mange forskellige fuglearter. Man kan også være heldig at spotte padder og slanger i skovbunden.

Udover dens skønhed og natur er Kongelundsskoven også et vigtigt historisk område. Under Anden Verdenskrig var skoven et vigtigt modstandscenter og der er stadig spor efter de aktiviteter, der fandt sted dengang.

Alt i alt er Kongelundsskoven en fantastisk destination for alle, der ønsker at opleve en smuk og varieret natur tæt på storbyen.

Trolden Bjarke Cirkelsten

Naturpark Amager byder på en unik oplevelse for både børn og voksne med Trolden Bjarke Cirkelsten. Den 5 meter høje og 25 meter lange skulptur, lavet af genbrugsmaterialer, er et must-see og kan opleves til hest. Ifølge legenden beskytter trolden parkens natur og dyreliv mod menneskelig skade, og der er masser af hemmelige huler og stenformationer at opdage. Hesteryttere kan nyde en afslappende tur gennem skoven, mens de leder efter Troldens skjulte perler, so kom og opleve parkens magi og mød den legendariske trold, Bjarke Cirkelsten.

ridelejr med trolden

har du købet abomment, så der login siden du skal bruge nu

fødelsdag

Turridning med egen guide

1 time 300 kr/person

1½ time 400 kr/person

2 timer 540kr/person

Man skal tilkøbe en guide pris en ektra person

ridelejr

Ridetur for 2

1 time 895 kr i alt

1½ time 1195 kr i alt

2 timer 1595 kr i alt

Det er bare prisen!

Tag på ridetur idag?

Ring for at høre om det er muligt

polterabenden

Ridning på Ridehold

Let øvet eller øvet

1 time 300 kr (kl 9 weekend)

1½ time 350 (hverdag)

1½ timer 400 (weekend)


polterabenden

Pony træk

½ time 140 kr

1 time 250 kr

Prisen er for leje af hest.

Du trækker selv dit barn rundt i skoven