Amager voksen ridetur

Om Farmen

gård i stalden

Vores tilgang til ridningen tager altid

udgangspunkt i en filosofi om at lytte til hestens signaler. Vi prioriterer samarbejdet med hestene højt, både fra jorden og fra sadlen. Det er særligt vigtigt for os, da hestene ofte skal på tur et par gange dagligt. Af respekt for dem og de andre ryttere sætter vi derfor et hensigtsmæssigt tempo på turene.


På Farmen sørger vi for alt det praktiske ved at holde hest, så du kan ride, når det passer dig. Det giver dig mere frihed til at passe dine rideture ind i din hverdag.

De faste ryttere samt hjælpere vil ofte være til stede og står altid klar til at hjælpe.

Det vil tit være dem der rider med som guide, da de både har stor erfaring med hestene og et godt kendskab til området.

Farmen er et fristed, hvor folk kan mødes for at dele deres kærlighed eller nysgerrighed for heste. Der er en hyggelig stemning og et afslappet miljø hvor der er plads til alle, uanset om man kommer i seneste ridestævne-mode eller blot i et par godt brugte jeans og gummistøvler. Vi har en del faste hjælpere og ryttere og tager med åbne arme imod nye i vores "flok".

Hjernen og hjertet bag Farmen

er heste-mor Kari Anne.


Kari Annes oprindelige idé var, at det skulle være muligt for alle at komme på en ridetur uden at have fast part på en hest eller tidligere ride-erfaring. Så uanset om du er en af dem, der aldrig fik sat dig i sadlen som barn eller du af forskellige årsager har taget dig nogle års pause, så er der en hest, der venter på dig her ved os.

Vi bør nævne, at vores dejlige hesteland minder lidt om et eventyr:


En time her på Farmen, er tit det samme som to timer ude i den "virkelige verden", så husk at afsætte god tid, når du kommer forbi vores eventyrland.

Ejer af Farmen Amagervoksenridetur 

Kari Anne

Det er Kari Anne, der ejer Farmen og det er takket være hendes vision blandet med en god portion kærlighed, ihærdighed og hårdt arbejde, at Amagervoksenridetur er blevet til virkelighed.

Kari Anne har skabt et fristed, hvor der er plads til alle, uanset alder, køn, eller rideerfaring.

Her kan i dele jeres kærlighed til heste og få nye bekendtskaber og venskaber.

Det bedste af det hele er, at hun har en masse "heste-børn" som hun gerne vil dele med jer når i tager en tur ud på Farmen på en booket ridetur.

ejer med en hest