Amager voksen ridetur
ridelejr

Uge 26 og 28

Sommer Ridelejr 2023

Kom med på ridelejr for børn, unge (10+) og forældre . Vi bor i et lille hesteparadis midt i naturrige og afslappede omgivelser. Her får du en ridelejr med sjove udfordringer, daglige rideture i vores naturskønne omgivelser, afslapning I boblebadet og masser af hygge med nye venner.


Praktisk info:

Start: Mandag kl 8:00

Slut: Fredag kl 14:00


Medbring: Liggeunderlag, sovepose, badetøj, håndklæde, skiftetøj, ridetøj og toiletsager.

Program: I løbet af ugen vil deltagerne stifte bekendtskab med horsemanship-træning med Heinz, vi vil ride langtur på Fælleden, male hestene til indianerleg, lave lege på hesteryg og meget mere... Alt i alt en ridelejr i hestens tegn men med børnene i fokus.


Hestene bliver fordelt efter børnenes evner, sådan at alle får en god ridelejr.


Krav: For at deltage i ridelejren skal du være mindst 10 år. Du skal kunne overnatte alene uden mor og far. Du skal kunne undvære din mobiltelefon imens du er på ridelejr. Det er også muligt at være barn og forældre sammen på ridelejr. Prisen for forældre/voksen er den samme som for barnet.


Da vi er som en stor familie, er det nødvendigt at alle hjælper til. Udover hestene skal I også deltage i den daglige madlavning, hvor I skal være med til tilberedning, borddækning, afrydning o.s.v.

Pris: For alle dage inkl. mad, drikke og ridning 3995 kr.


Vi håber på en skøn lejr med godt kammeratligt samvær og sjove lege på hesteryg!