Amager voksen ridetur

Børne fødelsdag, hoppeborg og heste

Skal I holde børnefødselsdagog vil I gerne gøre noget sjovt ud af det, samtidig med at I skaber en dag børnene aldrig glemmer? Så er det muligt at holde fødselsdag hos os.

hoppeborg i københavn

Arrangementet vil foregå på Farmen, hvor i har mulighed for at spise ude i haven eller inde i vores rytterstue ved dårligt vejr. I skal selv medbringe mad og drikkevarer samt evt service i skal bruge. Dog stiller vi en stor gas grill til rådighed, hvis i ønsker at grille i det gode vejr. Vi stiller en pony og et æsel til rådighed til ponytræk i 1 time. Ønsker i ponyerne i 1 ekstra time er dette en mulighed for en merpris på 500 kr. Som udgangspunkt skal I selv stå for at trække børnene rundt (dette er for at holde den lave pris), men I kan for en merpris på 500 kr leje en hjælper. Desuden sætter vi vores populære hoppeborg op, som vil være til fri afbenyttelse for børnene - her skal der bare være en voksen til at holde øje med børnene.


Prisen for dette store hyggelige arrangement er 4500 kr, og varer i 4 timer. Der er mulighed for tilkøb af ekstra tid. Pris pr ekstra time vil være 650 kr. for leje af rytterstue og hoppeborg.


Der er plads til 15 børn samt 5 voksne. 100 kr per ekstra barn hvis der er over 15 børn med.


Det er muligt at booke dette arrangement fra april t.o.m. oktober måned.

Ved booking skal der betales et depositum på 2000 kr. som ikke refunderes ved evt. aflysning fra jeres side. Restbeløb betales senest 7 dage før.


Henvendelse angående arrangement på mail: voksenridetur@gmail.com

Eller sms: 51641503


Vi glæder os til at se jer!

Fødselsdag

fødelsdag

Skal i holde børnefødselsdag? 

Vil I gerne gøre noget sjovt ud af det, samtidig med at I skaber en dag børnene aldrig glemmer?

Skrive en besked om hvornår du ønsker at holde fødelsdagen eller ring på +4551641503