Amager voksen ridetur

Guidet ridetur på hold

rideture i københavn

Hvis du er begynder, let-øvet eller øvet rytter og ønsker nyde en hyggelig og sjov ridetur i selskab med andre hesteglade mennesker, men har ikke tid til at ride fast hver uge, Så er vores Guidet ridetur på hold det perfekte valg for dig. Du vil have minimum en rytter med dig ud på rideturen, som vil vise dig vej og hjælpe dig lidt undervejs.

Du vil have mulighed for at ride sammen med andre ryttere og dele oplevelserne med dem.


Vi tilbyder faste tider for vores ridehold, hvor du kan vælge at ride 1-3 gange om ugen på faste dage eller vælge frie dage, der passer bedre til din tidsplan. På vores ridehold kan du lære mere om ridning og heste, nyde den smukke natur fra hesteryg og være en del af et hyggeligt fællesskab med andre ryttere.


Hvis du er nybegynder eller stadig føler dig lidt usikker på hesteryggen, tilbyder vi også et hold for begyndere i weekender kl. 9.00, hvor du kan lære de grundlæggende færdigheder i ridning og hestepasning.


Vi ser frem til at se dig på vores ridehold!


Hvis du vælger et Ride abonnement/Part på hest. kan du få rabat på dine rideture på hold. 


Du kan også vælge at købe et Klippekort med 5 rideture til for 4 ridetures pris (klippekortet er gyldigt til 1 person). 

Guidet ridetur på hold

Har du booket Ridetur på hold, klargører og sadler vi hestene op sammen med dig.

Det tager ca. 1 times tid, så påregn gerne ekstra tid inden vi kan ride afsted på tur. (Hest skal hentes fra folden, strigles og sadles op).

Ved booking af Privat ridetur med guide har du mulighed for at vælge mellem  flere forskellige tidspunkter på dagen alle ugens dage. I vil få jeres egen ride-guide, som tilrettelægger turen, så den passer bedst muligt med jeres ønsker, tempo samt ride-niveau.

Således har i det bedste udgangspunkt for en fantastisk ridetur på hesteryg.

Vi vil sørge for at hesten er striglet og opsadlet, så den er klar til dig.